onsdag 6 april 2011

Modo på besök

Örebro Hockey spelade idag sin sista hemmamatcher för den här säsongen. Motståendet stod ett av Sveriges mest klassiska hockeylag för, nämligen Modo.
Örebro lyckades hålla 0-0 i en mycket underhållande första period, med många bra chanser åt båda hållen.

Mycket tack vare en storspelande Ola Nilsson.

Örebro fick in ett tidigt 1-0 mål i andra perioden, sedan gick tåget. Här gör Niklas Sundström 1-3 till Modo, 6 minuter efter Örebro ledningsmål.

Här blev Ola Nilsson trippad när han skulle hämta pucken nere i sarghörnet, men domaren valde att fria...

Modos Ole-Kristian Tollefsen böt några ord med Örebros Conny Strömberg, några minuer senare blev Conny utvisad 10 minuter för misconduct.
Modo gjorde sedan 1-4 i tredje perioden och vann matchen rättvist. Det var en innehållsrik match med 61 skott på mål och 46 utvisningsminuter som avsluta Örebros hemmasäsong.

Conny Strömberg fick en Modohalsduk efter matchen. Conny har för övrigt börja blogga, läs den på http://www.connystromberg.se/